catiosha

Buckingham PalaceBarack o Michelle Obama

In the Interest of Hygiene and Health & Safety.......

.....Please do not feed the gulls =)

James Dean....

Favorit?

Tiger Woods på Madame Tussaud's....

Vind

Det hade varit hemskt käckt att ha en liten vind eller förråds-utrymme som denna, tycker jag. Det hade jag behövt, fast jag hade nog snyggat till det lite med att ha någon liten dörr eller så framför =) Bilden togs på Sherlock Holmes-museet i London =)Cruise-ship
Gourock

Idag var det så fint väder, så jag var tvungen att gå ut och gå med mina stavar, och njuta av vädret. Det var underbart.


svettigt....

Vi hade så fint väder igår...det var helt underbart att vara ute. Det är fortfarande väldigt varmt ute, fast det är lite molnigare idag....fast jag tänkte bege mig ut igen och gå en sväng. Synd att sitta inne en sådan här varm och fin dag=)

Nya kläder =)

Idag fick jag för mig att titta efter 2 tröjor som jag tittade på i förra veckan. Det visade sig att jag sparade 10 pund bara genom att vänta en vecka, vilket jag tyckte var jättebra =)


Ett skepp kommer lastat......

Idag när jag var ute och promenerade med mina stavar, så höll dom på att bogsera ett lastfartyg på River Clyde. Såg ganska häftigt, så jag passade på att ta lite bilder.


Prata väl med polisen....=)Solnedgång i Largs
Gatuartist

En gatu-artist som tar en öl på T.G.I. Fridays uteservering i Glasgow=)

Polispatrullen.....

A Scandal in Bohemia

Clowns @ Gourock Highland Games

Clowner....=)Gourock

Det här var en lång backe att gå uppför när man har gått från Greenock =)
Äntligen =)

Jag fick äntligen min plångbok idag, det kändes härligt.  Det är nog en plånbok som jag nog verkligen kommer att tycka om =)Grianaig

Gourock Highland Games

Idag så var jag och tittade på Gourock Highland Games. Det var ganska trevligt, fast jag hade förväntat mig att det skulle vara större än vad det egentligen var. Men men, nu har man vart där ialla fall =) Var så duktigt och gick fram och tillbaka till Gourock, så nu har jag sett till att bli lite röd i ansiktet på köpet. Får ta hand om det så att jag inte börjar flaga eller något.

http://www.gourockhighlandgames.org.uk/Fönster plast o gåstavar

Idag har jag plockat bort plasten för en del av mina fönster, nu när det börjat bli så varmt ute. Det känns som jag har fått tillbaka mina fönster igen =)

Igår så var jag ute i ett litet blåsigt Greenock med mina gå-stavar...det var ganska skönt, trots att det blåste. Fast man fick lite extra motstånd när man gick och hålla lite extra i stavarna, så att dom inte blåste bort =)Humphrey Bogart

....På Madame Tussaud's =)Plånbok från Fossil

Idag har jag beställt en ny plånbok. Den påminner lite om min gamla plånbok, fast givetvis i en annan färg och märke. Tycker om Fossil's klockor, så jag hoppas att jag ska tycka om plånboken också. Tycker det är hopplöst att hitta nya plånböcker och handväskor. Men jag hoppas jag verkligen ska tycka om denna =).

Gå-stavar

Idag så var jag ute och gick med min gå-stavar för första gången. Det var mycket härligt, kan jag tala om. Riktigt kände hur min rygg rätades ut under promenadens gång, vilket var helt underbart. Undrar om min kiropraktor kommer att märka någon skillnad när jag kommer in till honom imorgon =)

Fast jag måste säga att skottarna verkade vara väldigt roade av mina gå-stavar. Det var en och annan som riktigt hajade till när jag kom med mina stavar och andra verkade lite roade eller nyfikna när jag kom gåendes där. Just gå-stavar är ju inte direkt en vanlig syn här i Skottland, så på ett sätt kan man ju förstå dom. Men jag tror att jag var mer road av att se deras reaktioner än dom var av mig och mina gå-stavar. Skottland får helt enkelt vänja sig vid mig och mina lila gå-stavar =)


gone nutty......

Igår så var jag i glasgow och skulle "bara" investera i någon kräm från lush.....Blev en kräm och lite annat från lush.....och ett par jeans och en tröja. Blev ganska nöjd=)