catiosha

Dr Scholl Orthaheel

Igår så var jag och köpte inlägg för mina fötter, som tydligen ska hjälpa till att stabilisera mina hälar och anklar. Har haft lite ont i en utav mina fötter och blev rekommenderad att köpa något sånt här inlägg, för att gå bättre på foten. Måste säga att det kändes bra att gå med dom här inläggen, även om det kändes lite ovant. Men jag hade inte alls lika ont när jag gick med dessa som jag kanske skullle ha haft annars. Det är som att dom hjälper till att fördela "trycket" lite när man går och ser till att man går rätt med foten. Det var skönt faktiskt.

Lykta

Snökaos

Idag så vaknade jag upp till ett snökaos. Det var väldig fint, men inte lika kul att försöka ta sig från Largs till Greenock i snöyran. Fick ta en buss från Largs till Wemyss Bay, där alla fick stiga av, för det är en backe där som tydligen var rena isbanan där inte ens bilar kunde ta sig upp helt lätt. Så jag hade tur med ett tåg som gick till Port Glasgow och sedan så fick jag ta taxi hem ifrån Port Glasgow för dom kunde inte garantera att tågen gick. Så det var mycket intressant att ta sig hem idag.
Quaker Oats

Just nu så håller jag på att testa Quaker Oats Winter Pudding och Quaker Oats Sweet Cinnamon till frukost. Måste säga att det är rätt gott. Har inte ätit havregrynsgröt på länge, men tycker det är rätt gott med smak-satt havregryngröt. Just nu så leder Sweet Cinnamon smak-tävligen, även om Winter Pudding var väldigt gott med. Kan rekommendera båda om ni får tag på dom.


Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Igår så var jag och tittade på den senaste Harry Potter-filmen på bio. Tyckte tyvärr att filmen var sådär bra. Den var bra gjord, men tyckte att den var lite långtråkig emellanåt, hade nog förväntat mig att se lite mer action, så att säga. Men jag ser fram emot sista filmen ändå =)

Harry Potter and the Deathly Hallows....

Imorgon så ska jag gå och se på den nya Harry Potter-filmen, det ska bli mycket trevligt. Tyckte att den sista filmen slutade lite snörpligt, så man får hoppas att denna filmen är något att ha =) Kan inte låta bli att längta efter den sista filmen också. Det är nog det mest spännande, att se hur filmen slutar i jämförelse med boken. Det är svårt att tro att jag började se på Harry Potter när jag bodde i USA redan och har fortsatt att följa Harry Potter nu några år senare här i Skottland.

http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthedeathlyhallows/mainsite/index.html

Bangalore Palace

När jag var i Stockholm så köpte jag ett te som heter Bangalore Palace. Måste säga att jag tycker det är rätt gott. Det påminner lite om Roiboos te och har orange peels i sig. Så det är ett te som jag kan rekommendera om ni stötter på det här.

hostel-rum =)

vikingar....

Viking attack!!En tur på Globen?Plattan

Slaget i Largs...

The battle of Largs part 2....charge and regroup!
Slaget i Largs, del 1

Massvandring....=)

Här är folk ute och ska gå till The Pencil i Largs, där vi ska se på slaget mellan vikingar o skottar =)
färjor...

hjälmar

Bonfire night @ Glasgow Green

Igår var vi några i Glasgow och tittade på fyrverkerier på Glasgow Green. Det var mycket tjusigt och det var i takt med ABBA-musik vilket var lite kul. Efter det så gick vi till TGI Fridays och tog en drink (jag fick min älskade Barnamint Baileys-drink *supermums*) och åt lite. Eftersom det var en som fyllde år, så kom några servitörer och sjöng för henne och hon fick sin efterrätt gratis, vilket förresten var en himmelskt god apple crumble. Mycket trevligt.The man who smiled....

Har börjat lyssna på The man who smiled med Henning Mankell. Har aldrig varit någon större fan av Mankell, men tyckte det skulle vara roligt att lyssna på boken på engelska. Uppläsaren är ganska bra faktiskt och det är ganska kul att höra dom försöka uttala svenska ortsnamn etc....

Kipling väska

Här är min nya kipling-väska. Måste säga att jag är generellt sett väldigt nöjd med den. Önskar bara att den hade en lite större ficka på insidan för småsaker...men men, kan inte begära allt här i livet.
En gränd....