catiosha

blomma

Rådjur

Idag när jag var på väg till jobbet, så var det ett litet rådjur som råkade hoppa ut på vägen. Tack och lov så verkar den inte ha blivit skadad, utan var väl mest rädd. Får hoppas att den lyckades ta sig tilbaka till skogen eller något.

Meet Chives and Wildflower!!

Har köpt 2 stycken nya skyddslingar häromdagen. Tänkte att det skulle vara kul att se om jag lyckas få fram något av dom här små stackarna.

Blommor

Sitter o spanar in läget

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka i Skottland. Det var både skönt och trevligt att vara hemma på besök i Sverige, men det är oftast skönt att komma tillbaka vardagen igen. Det var lika fint väder här i Skottland som det var hemma i Sverige och fortfarande ljust, trots att hon är nästan 20.00 här. Det kännns väldigt motiverande.  Hoppas att det fina vädret håller i sig ett tag.

Tulpaner

Glad påsk!

Hoppas ni får en bra påskafton!

båt

bänk..

en blomkvist

blomma

Nytt presentpapper

Köpte ett nytt presentpapper häromdagen som jag tyckte var ganska fint....blommor....

Svallvågor

en knopp

Ladybug

Har skaffat mig ett nytt litet "husdjur", en liten nyckelpiga som är en pennvässare. Tyckte den var lite smågullig...=) Tycker den ser lite blå ut på bilden, men den är lite mera mörklila i verkligenheten.Maskros

en liten kvist...

Staty

fiske vid floden....

Skottarna tycks älska sitt fiske....Det kan se lite roligt ut ibland, för dom kan låta sitt spö stå där med flötet i vattnet hur länge som helst, dom har verkligen inte bråttom. Fast ibland undrar jag om dom verkligen får napp och vad dom gör med firrarna, för jag vet inte om jag skulle våga äta fisken härifrån.

Sommarväder

Idag fick vi rena sommarvädret här i Greenock. Känns verkligen jätteskönt att vara ute o gå en stund och njuta lite i solen och värmen. Det var synd att det var lite disigt bara. Men skönt var det. Fick äntligen tagit lite kort med, vilket var trevligt. Har inte blivit så mycket fotande under dom senaste månaderna.

Staty

ny stekpanna

Tyckte att det var dags att köpa en ny liten stekpanna när jag var på Ikea. Den gamla kändes lite misshandlad....kostade strax över 1 pund att köpa en ny stekpanna....he he.


Tuggummi någon?

Satt och höll på bli hysterisk på bussen idag. Det var ett par med en hund på bussen och kvinnan satt och matade den stackars vovven med ett tuggummi som hon suttit och tuggat på. Hade lust att slå till henne. Tuggumi kan inte vara bra för vovve-magar.....

Greenock

Nu har dom smällt upp en ny skylt i Greenock....Bara så att man vet var någonstans man är =)

Sol....

Härligt med lite solsken och fint väder efter 3 dagars regn....


Ikea och långfärd hem

Idag har jag varit ledig från jobbet och tog mig en tur till Ikea. Investerade i en röd toa-borste och diskborstar....inget större köp.

Sen när jag skulle åka hem, så tog jag en annan buss än den jag normalt brukar åka med och fick världens tur ute på bonnelandet. Det tog kanske runt 1,5 timma att komma hem istället för normala 40 minuter. Kul med lite sightseeing och se lite annat än motorvägen, men tror att jag håller mig till min vanliga buss i fortsättningen...känns tryggast =)