catiosha

Äntligen...

...Så har jag fått bytt lakan i min säng och fått duschat. Måste säga att det känns ytterst skönt. Dags att gå till jobbet imorgon igen, efter att legat däckad i några dagar nu, men nu hoppas jag att jag ska vara gott som frisk nu. Är fortfarande lite småtrött, men det går väl bort så småningom...får väl ta det lite lugnt i veckan, har någon dag eller två kvar på min antibiotika-kur ialla fall. Men måste säga att det känns väldigt konstigt att gå till jobbet imorgon, känns som det var hundra år sedan som jag var där sist, trots att jag var där i onsdags.

Caledonian MacBrayne


Färgglada bänkar......

sjuk..

Så var man sjuk igen....förra veckan så var det förkylning och denna veckan svullnade halsen på mig...så jag fick några tabletter av läkaren plus 2 dagar hemma....*suck*.

Sen så började snöa idag också....Väldigt konstigt att man inte märkte så mycket så mycket inne i Greenock, medans vid jobbet så var det nästan snökaos in mot greenock.

Linus på linjen.....

Jag måste bara säga att jag älskar Linus på linjen. Hade kunnat sitta och titta på honom dagarna i ända, bara för jag tycker att han är så rolig.....

http://www.youtube.com/watch?v=fak0jM2EWL4

Vovve.....

Nu har jag börjat måla en liten vovve, efter att ha målat klart katterna. Denna är kul att måla också, även om jag aldrig tycks få till det riktigt så som det ser ut på bilderna=) Men kul är det ändå.
"Riding in the moonlight"

Tyckte faktiskt att den här bilden blev rätt hyfsad...såg nästan dramatisk ut =P

Midnight Jasmine

Äntligen så har jag hittat Midnight Jasmine....så som jag har letat och hoppats på att hitta den lukten någonstans här i grannskapet, men varit för snål för att beställa online. Är helt lycklig nu, men nu får jag givetvis vänta, eftersom jag har gått och bestämt mig för att ha världens förkylning denna veckan, vilket gör att jag varken har lukt eller smak eller något annat....

Mata inte måsarna.....


Solnedgång

Solnedgång i Largs....Bohem-katter.....

Har äntligen blivit klar med min katt-tavla....Den gick fort att måla och det var kul med alla färger. Fast jag vet inte om jag tyckte den blev så bra, tycker nästan att tavlan med tåget blev bättre. Vad tycker ni?

Happy Valentine's Day!

Vikingar!

Den här vikingen har stannat till i Largs för lite Fish n' Chips


lite mera katter....

Hade hoppats på att det skulle ha varit fint väder idag, så att man hade kunnat gå ut och fota lite. Men det blev det ju inte som vanligt. Så det får bli mina katter igen=)

Buskatter....

Här har jag fått måla lite till på mina katter....så nu börjar dom ta form. Tycker det känns lite kul att måla den här tavlan, för att det är lite färg och liv i tavlan.

Icicle

Isglass någon?

Kittens on books....

Här är 2 bilder på mitt nya alster, som jag började på lite igår. Det är 3 kattungar so leker med en tråd...tyckte dom var lite gulliga....får hoppas att jag blir mer nöjd med denna tavlan än den förra.

Tåg.....

Äntligen har jag fått målat klart den här tavlan, efter många om och men. Tyckte den blev lite smått misslyckad, men det känns skönt att den äntligen är klar. Nu kan jag börja på en utav dom andra tavlorna som jag köpte för typ ett halvår sedan=)

Mental issues?

Var inne på www.urbandictionary.com och sökte på mitt förnamn....då fick jag upp detta resultat, bland annat: "A term used to secribe a really cool person who has slight mental issues." Och lite småknäpp är man nog sedan länge=D

Happy feet!!!!!!

Jag måste säga att jag har gått och bliviti helt förälskad i en varmvattensflaska....=) Trodde jag aldrig skulle bli det och har aldrig sett vitsen med en sådan egentligen...Men jag hörde någon som hade använt en sådan och tyckt att dom var bra.

Så jag fick en impuls att investera i en sådan idag som kostade hela 2 pund. Än så länge så måste jag säga att det väl investerade 2 pund. Kan komma väl till pass nu när har blivit kallt igen (har snöat sedan i eftermiddags=/). Den verkar hålla varmt länge och har ett gosigt litet överdrag för själva flaskan.....Måste säga att det blev väldigt populärt hos mina frusna fötter....det blir att värma upp lite vatten innan jag lägger mig ikväll=)

Ljusare tider.....

Idag var det blå himmel och solsken ute, det var skönt...önskar att man hade mer tid att vara ute när det var så fint väder. Fast det var lite kallt förstås. Men det känns som att det är ljusare längre ute nu, vilket känns helt underbart.