catiosha

vatten-åkning?

Blue Grotto

Tigger.....

Tittut!

Moringa Foaming Bath

Måste säga att jag har fastnat för doften Moringa från Body shop. Ha köpt an foaming bath i den lukten, dock känns den inte speciellt återfuktande

badkulor

Här är lite badkulor som jag köpte häromveckan. Måste säga att jag fått stor användning för badkulorna. Snart får jag nog köpa nya om jag ska fortsätta med mina varma bad =)



blommor

lampskärm

Man kan lita på att gamla Ikea, när man behöver en lampskärm till sovrummet =)

.

hallen

Här är hallen, inte så mycket att se på egentligen. Första bilden visar min "ytterdörr" och dörren in till köket till höger och dörren in till vardagsrummet till vänster. Det andra kortet visar en gaderobsdör och dörren in till mitt sovrum =)





Badrummet

Här är mitt nya badrummet med det "berömda" badkaret. Det har redan använts mycket och kommer nog att användas mycket mera. Härligt med långa bad etc.


Sovrummet

Här kommer bilder från mitt sovrum. Dörren vid fönstret är in till en slags gaderob, väldigt användbart tycker jag =) Är nöjd med mitt sovrum och tycker jag sover bra därinne.






Vardagsrum

Här kommer lite bilder på mitt vardagsrum =)









köket

Här kommer dom första bilderna på köket i min nya lägenhet. Känns som det var svårt att få tagit ett bra och överskådligt kort av köket =)











båtar

outdoor bowling?

Grianaig an Iar

blommor

Turkost vatten

mys....

Trasselsudd

The Scott monument

The Magisterial Palace and Armoury

Vakt utanför The Magisterial Palace and Armoury i Valletta.