catiosha

Humla.....

Idag är det verkligen fint och varmt väder här i Greenock. Det resulterade att jag givetvis öppnade mina fönster för att vädra och det första som händer är att jag får in en humla i sovrummet. Och givetvis så vill den inte alls samarbeta med mig när jag försökte vifta ut den utan den bestämde sig för att flyga runt uppe vid taget, där jag inte kan nå den. Så nu hoppas jag att den ska tröttna och hitta ut själv....

Promenad.....

Idag så fick jag helt plöstligt för mig att jag skulle gå hem från jobbet. Trodde aldrig att det skulle gå, men det visade sig gå jättebra, vilket kändes skönt. Sen var det inte för varmt och soligt utan molnigt, samtidigt som det inte heller var allt för kallt heller, så det var precis lagom.

Duva.....

Idag så såg jag en död duva när jag var på väg hem....Trodde först att den satt helt still och tittade på något i en vattenpöl, men insåg att den var lite väl stilla för att vara levande.....Inget vidare....

hängt var det här.....

här är 2 av mina alster som har kommit upp på väggarna i lägenheten...Känns skönt att det inte är lika tomt längre....London landmarks.....

Nu har jag äntligen börjat måla på nästa tavla här....Verkar inte alltför komplicerad att måla. Som vanligt blir väl tavlan en egen tappning av vad bilden ska föreställa.....

Sherlock Holmes

Har nu äntligen tittat klart på dom 3 första avsnitten av Sherlock Holmes och måste säga att jag tyckte att dom var jättebra. Tycker att han som spelar Sherlock Holmes, verkar ha lyckats fånga Sherlock Holmes-rollen väldigt bra.....Morden Sherlock Holmes, men man fattar definitivt att han är Sherlock Holmes. Underbart!

Sol...

Idag så fick vi riktigt super vårväder.....det var helt underbart. Dagen började väldigt dimmigt, men sen kom solen fram och det blev riktigt soligt och härligt. Det var riktigt synd att man satt inne.

Sherlock Holmes....

Äntligen har man fått lite inspelade Sherlock Holmes-avsnitt som man kan titta på. Det ska bli mycket spännande att se...Har blivit lite mera Sherlock Holmes-galen efter att ha fått besökt Sherlock Holmes museumet i London förra året.

Snö, snö och mera snö!!

Känns verkligen deprimerande, i förra veckan kändes det varmt o skönt och man såg verkligen fram emot våren. Idag så snöar det och så är det kallt....känns inte alls inspirerande...
Poster strips

Äntligen så har jag hittat något som jag kan hänga upp mina painting by numbers-tavlor. Har ju letat så länge efter ett bra sätt att kunna hänga upp tavlorna, eftersom jag inte riktigt känner för att rama in dom eller köra en spik genom tavlorna. Dom klistrar man bara fast på baksidan av tavlan och sedan klistrar man bara fast dom på väggen sedan. Smidigt och bra verkar det vara....


vår.....eller inte....

Känns så deprimerande....Det kändes så varm och skönt i förra veckan, så blev det kallt igen denna veckan. Idag har vi dessutom haft lite snöblandat regn.....mindre kul.  Får hoppas att dom här blommorna klarar sig i det kalla vädret.


Med referenser till London...

Ska börja på en ny tavla nu snart, tänkte jag. Med lite typiska landsmärken från London. Tyckte att den såg kul ut att måla, speciellt nu när man har varit i London och så.

tigger.....

Har äntligen fått målat klart min tiger som jag har hållt på med i evigheter, har nog varit alllmänt lat när det gäller måleriet. Men den blev inte speciellt lyckad, trots att den egentligen inte var speciellt svår att måla.


hårklippning...

Här är en bild på mitt nyklippta hår...inte så välstylat längre, men det får duga =)

Hårklippning...

Idag har jag fått klippt mig...det känns verkligen skönt. Önskar jag kunde få klippa mig varje vecka, det hade varit helt underbart!

Fint väder - dåligt väder.

Igår så hade vi jättefint väder här, det hade varit en härlig dag att gå ut o fota. Känns tråkigt att dom fina, soliga dagarna inte alltid brukar vara så länge. Fast man får hoppas på fler soldagar, nu när våren är på väg.