catiosha

Gul-röd blomma....

Måste säga att jag känner mig rätt nöjd med denna bilden....Vad tycker ni?

Mask of Magnaminty...

Kan rekommendera den här ansiktsmasken från Lush, har testat den bara en gång, men tyckte att den var helt ok.


inte så fin utsikt

En sådan här utsikt har jag utanför mitt sovrumsfönster för tillfället.....Inte kul att se=/ Tur att hela utsikten inte ser sådan ut.

Byrå

Äntligen har jag fått upp min andra byrå, så nu har legat på mitt sovrumsgolve i någon vecka eller så.  Den andra var redan uppsatt samma dag som den köptes, men den andra blev legandes. Synd egentligen, eftersom dom var rätt lätta att montera ihop. Men nu är båda uppe, så nu är jag glad=) 

Christmas Puzzle Ball....

Här har jag hittat en julgranskula som man ska pussla ihop. Det tyckte jag var lite kul=)
Självlysande blomma

Gerts skotska kusin.......

....uppvisar inga sofistikerade vanor=/

en lila blomma

Golvlampor...

.......I växthus???

Näckros-dammen bänk....

Hängblomma?

Tagen i ett utav växthusen på Royal Botanical Garden.

Snäckor.....

Dom här två bilderna tog jag i ett liteti hus som fanns på Royal Botanic Garden i Edinburgh. Väggarna var helt beklädda i diverse snäckor - något som jag tyckte var väldigt tjusigt=)
Foten på ett molningt, stort berg....?

Dimmigt berg....

Vattenfall....

United we conquer....

Little duckies......

Blått bord...

Äntligen har jag fått monterat upp mitt lilla blåa bord, mycket välbehövligt!

 

Fjäril....=)

Reperation av hotell-torn....?

Church of the Holy Rude....?

År 1847....

Någon som vill bli fängelsekund hos Old Town Jail? År 1847 så fick tydligen fångarna här varken mat eller vatten. Hade dom tur, så kunde dom antingen muta fängelsevakten för att få mat eller så hade dom släkt o vänner som kunde ge dom lite mat o vatten. Annars så fick dom hålla sig till godo med vad folk kastade in, som gick förbi utanför på gatan.

Ljusstake.....

Den här ljusstaken skulle vara kul att ha hemma.....fast lite svårplacerad i min lilla lägenhet, förstås....

Gatu-artisterEdinburgh

Australiensiskt blås-instrument

A gentleman?


Djävulen....?

En djävul...?


Som jonglerar..?Fastspänd kilt=(


Kilt på vift......?


Tygla kilten!!


Kilten är säkrad =(

Adoptiv-blomma.....

Fick ju "adopterat" en blomma på obestämd tid. Konstigt nog så verkar den trivas bra hos mig än så länge. Fick den inte för så länge sedan, men den har redan utvecklat bladet som ni ser där alldeles i mitten. Sen verkar det växa ut ett blad alldeles i mitten där, kanske svårt att se på bilden. Men det känns jättekul!

Greenock - Gourock - Lyle Hill


Nyklippt.....

Fick äntligen klippt mitt hår idag...känns helt underbart. Har fått tag på en jättebra frisör, tycker jag. Så det känns som man kommer hem med ett helt nytt hår=)

Lisebergs-linjen någon?

massage och färgning av ögonfransar.....

Första bilden är lite dålig, men så här blev skillnaden när jag fick färgat mina ögonfransar häromdagen, då jag även fick en klassisk massage i födelsedagspresent=) Måste säga att massagen var mycket välbehövlig och färgning av ögonfransar en väldigt kul grej att göra=)Stegräknare...

Har fått  tag på en stegräknare idag...har fått "börja om" många gånger under dagens lopp, då jag tendererar att rensa det jag har gått (lyckas ju alltid komma åt knapparna, trots att det inte är meningen!!). Men ialla fall, lyckades ändå gå 4415 steg sedan 14-tiden idag (?) och gå 9.4 km....enligt stegräknaren.....kan det stämma tro? Men ialla fall....får se om det går bättre imorgon...Fast då börjar jag jobba, så då lär jag väl inte gå så många steg. Sen har den ett litet överfallslarm...Så den låter lite....men undrar om det verkligen hjälper om man skulle bli överfallen av någon....men det återstår att se.