catiosha

Antonines Wall

Fontän o kyrka

James WattThe Antonine Wall - Roughcastle Roman FortGourockLite träd... =)


tunnel

En tunnel vi åkte igenom på den korta båtturen man kunde åka på vid Falkirk Wheel.

Kipling....

Jag har blivit helt insnöad på handväskor från Kipling. Tycker dom generellt sett har snygga handväskor, även om dom inte är helt billiga.

http://shop.kipling.com/shop-uk/control/main

ännu mera Falkirkt-hjul.....
Båt på väg ner =)

Annorlunda fontän.....

oroligt vatten?

Idag så har det blåst och regnat mängder känns det som. Fick ändå tagit mig en promenad med mina stavar och tog lite bilder på River Clyde =)matning av fåglar.....

The Twilight Saga: Eclipse

I helgen så var jag och såg på den nya Twilight-filmen. Den var ganska bra. Inte den bästa av dom 3 filmerna i mitt tycke, men den var gullig på sitt sätt.


Hotel Russell

Dags för lite reflektion?

Falkirk Wheel
I am walking in the rain.....

Idag så var jag ute och gick en sväng och då kom det givetvis en skvätt regn mitt upp i alltihopa...Det blev lite vått, men sen så tittade solen fram, så då hann man nästan torka =) Sen såg jag en sådan ivrig, svart, springer spaniel...Ägarna verkade inte ha någon större pli på honom, men han verkade inte kunna komma fram fort nog. Det såg ganska roligt ut.

Idag så investerade jag i ett par lila-vita sockar, tyckte dom var lite småhäftiga =)

g in

Liten bro över tågspår

The Queen Mother

The Kelpies

Elefant staty

tabouleh

Idag gjorde jag tabouleh för första gången på hur länge som helst. Det var ganska gott, fast jag borde ha haft något mindre rödlök och något mer av alla andra ingrediencer typ =) Men det var gott ändå =)