catiosha

sallad

Dom senaste dagarna har jag varit helt tokig i sallad. Har verkligen varit gott att blanda lite sallad med körsbärstomater och annat. Kanske har det varit en lång vinter så att man behöver ha lite extra vitamin-tillskott?


Äntligen helg...

Det känns verkligen skönt att det är helg igen. Har känts lite tufft när man varit på jobbet med borttappad röst. Så nu kan jag äntligen vila och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis så får jag väl tillbaka någon röst innan helgen är slut, men det återstår att se =)

Ny tröja....

Köpte mig givetvis en tröja på rean i lördags. 7 pund var lite för svårt  att motstå, tyckte jag. tror jag tjänade runt 20 pund på den. Tyckte det var ett hyfsat pris. Men sen har jag tyvärr insett det att det nog inte är så smart att ha allt för ljusa kläder på jobbet längre, så jag får nog ha denna bara på fritiden eller något...he he.

 På rymmen?

Nu har jag gått och tappat rösten helt, det känns inget vidare. Känner mig inte annars sjuk eller förkyld, utan det är bara rösten som jag har tappat. Känns konstigt att man knappt kan göra sig hörd......och te har inte hjälpt. Men nu blev jag rekommenderad något på apoteket, som jag får testa. Får hoppas att det hjälper lite tills jag kan komma till läkaren.
Halsduk

Den här halsduken köpte jag för 5 pund...det tyckte jag var ett ganska bra pris med tanke på att den kostade 10 pund från början. Den känns varm o go.


Full Dark, No Stars

Håller på att lyssna på en ljudbook som heter Full Dark, No Stars av Stephen King. Måste erkänna att jag inte riktigt tycker om boken. Den känns liksom inte skrämmande/äcklig på ett "positivt" sätt, så jag vet inte om jag riktigt kan rekommendera den till någon egentligen.

Den handlar om hur en man mördar sin fru, som vill sälja en bondgård som hon har fått ärva av sin pappa till en närliggande grisbonde.

Ett nytt blad

Här kommer en bild på min växt som har fått ett nytt blad på sig....Det känns kul när det växer ut ett nytt blad, för det är väldigt sällan den får nya blad.

Marge Simpson...?

Har helt plöstligt blivit väldigt hes. Känns mindre kul. Det var någon som tyckte jag lät som Marge Simpson igår...

snart vår?

Nu nalkas våren tror jag.....Kom hem häromdagen och såg att ett litet blad höll på att växa och veckla ut sig på min växt. Kändes verkligen kul. Det var längesedan den fick sig ett nytt blad. Verkar inte få blad så ofta.

The Prophecy

Har precis varit på biblioteket och lånat lite audiobooks. En utav dom heter the Prophecy och är skriven av Chris Kusneski. Har läst 1-2 av hans tidigare böcker och dom har varit väldigt bra i mitt tycke. Så jag hoppas att det här blir en bra bok att lyssna på.


"The Prophecy

When the writings of 16th-century visionary Nostrodamus ring alarmingly true, Jonathon Payne and David Jones find themselves in a life-or-death race to stop those who would use the seer's predictions for their own dark purposes.

In an adventure that spans two continents and several centuries, Payne and Jones must locate a sacred text, that may change everything we know about the future. "

Alla Hjärtans Dag....

Hoppas alla har en bra Alla Hjärtans Dag idag =)


origami

Den här artikeln tyckte jag var häftig. Handlar om en 13-åring som viker origami...Ganska häftigt, tyckte jag=)

http://www.expressen.se/nyheter/1.2326847/emil-13-har-asperger-och-ar-en-mastare-pa-vikkonst

helg

Det ska bli skönt med lite helg. Det känns som att jag skulle behöva vila ut mig lite efter första veckan på mitt nya jobb.

Lokalt snöslask....

Det var mycket intressant när jag skulle åka till jobbet imorse. Det var regn när jag gick till bussen och allt eftersom vi närmade oss jobbet, så blev allt mer snöslaskigt. Väl framme....då var det definitivt slask.....inte kul för fem sekunder.

Milk chocolate with a crunchy almond caramel centre

Hittade Daim idag på Tesco's, tyckte det var ganska kul.

städning

Idag så har jag städat lite i min lägenhet, det känns lite skönt. Har lite låder och annat som till återvinningen.

nytt jobb

På måndag så ska jag börja ett nytt jobb, det ska bli spännande, det är i samma byggnad som jag har jobbat fram tills nu. Ska bli mycket spännande att göra något nytt.

oväder

Idag har vi haft ett riktigt regnoväder, det kändes verkligen som man skulle blåsa iväg när det kom en vindpust. Så man blev genomvåt på två sekunder. Får hoppas att det lugnat sig tills imorgon.