catiosha

Stämplar

Här har jag stämplat med dom 2 stämplar jag köpte för några veckor sedan, med dom färger som jag köpte samtidigt=).

"Incident" på Tesco

Måste säga att den här "incidenten" på Tesco's har varit lite på tapeten dom senaste dagarna. Ryktet säger att det här gamla paret hade haft lite oral sex på tesco's...........

http://www.greenocktelegraph.co.uk/news/greenock/articles/2010/01/29/396499-oap-pair-indecent-in-tesco/

Clanadonia

Det här bandet brukar jag träffa på ibland på Buchanan Street. Dom tycker jag är rätt häftiga, lite annorlunda jämfört med alla andra piper and drum bands.

http://www.youtube.com/watch?v=AGpx11UT6bI
Säckpipa och trummor

2 gratis-grejer.....

Fick ytterligare ett shampoo från och en tvål från Lush helt gratis igår. Tvålen luktade ganska gott...så det använde jag flitigt under gårdagens dush. Men schampoot får jag väl ta med en nypa salt och se om min hårbotten tycker om den.....Men aldrig fel att få lite gratis-grejer att testa ialla fall.

Soft Shampoo


The Sultana of Soap:


Lush

Idag åkte jag iväg till Lush för att köpa lite mera Skin Drink och Trichomania, som jag tidigare köpt/införskaffat där. Måste säga att jag kom hem med lite mer än planerat, så nu vet jag knappt var någonstans jag ska börja. Men det känns väldigt spännande med alla nya grejer som jag kom hem med=) Ska bli mycket spännande att gå igenom alla saker och se om det är något bra=)

Förutom Skin Drink och Trichomania, så följde även följande spännande grejer hem:

The Blonde (schampoo):Soft Shampoo Bar:


Big (schampoo för mer lyster):


The Sacred Truth (någon slags anti-rynk-kräm):


Skin Drink, Handy Gurugu, Lemony Flutter och Pied de Pepper:


Mini Each Peach:


Vitamin Toner Tab:


Mini Suger Scrub:


Frieri

Det här inslaget tyckte jag var kul: en åskådare som "friar" till Nadal under en tennis-match=)


http://tv.repubblica.it/copertina/nadal-mi-vuoi-sposare/41571?video

118 118

Kunde inte motstå att sms:a 118 118 för ett tag sedan och fråga om min blogg. Dom svarade så här: "Catiosha's blogg handlar väldigt mycket om målning, fotografi , och person som döljer sig bakom bloggen är 30 år gammal".

Tyckte det var en väldigt tråkig beskrivning av min blogg, visserligen stämmer det, men det var samtidigt inte huvudämnena av mina två bloggar. Ja ja...inte lätt=)

mera fiskmåsar....

Värme

Kändes som att det var riktigt varmt ute idag. Det kändes nästan varmt att ha på mig min vinterjacka. Passade på att vädra lite i lägenheten när jag kom hem, vilket var underbart. Det behövdes verkligen.

Värme

Kändes som att det var riktigt varmt ute idag. Det kändes nästan varmt att ha på mig min vinterjacka. Passade på att vädra lite i lägenheten när jag kom hem, vilket var underbart. Det behövdes verkligen.

Skin Drink

Jag måste även rekommendera en hudkräm som heter Skin Drink, även den finns att köpa på Lush. Jag har använt den religöst nu i över en vecka och mina händer har blivit så mycket bättre. Speciellt mina fingrar har varit väldigt torra, sprukna och hårda i flera månader nu och jag har för tillfället fått bort majoriteten av förhårdnadena jag hade och dom är inte alls lika torra längre. Jobbar fortfarande på att få bort dom områderna som riskerar att bli sprukna, men jag hoppas att dom också försvinner ganska snart.


Trichomania

Jag har testat ett schampoo som heter Trichomania, som faktiskt verkar ganska bra och snäll mot hudbotten. Köpte det på Lush och det lukar kokos. Har bara testat det 2 gånger, men so far so good.

Två fåglar och en flod.....

River Clyde

Mer bilder från Esplanaden......Esplanaden...

Var ute och gick utmed Esplanaden idag, för första gången på år och dag känns det som. Det var lite mulet idag, så vattnet och himlen fick nästan samma färg, lite häfigt tycker jag.

snow mountains

här är lite snöiga berg på andra sidan Clyde River....
Här sitter fåglarna på rad....

Tyckte det såg lite häftigt ut när fåglarna satt på rad utmed räcket=)lite smått o gott...

Fick ett litet ryck idag och fick för mig att jag skulle köpa något kul till att ha i mitt fotoalbum. Hittade inget direkt spännande, men hittade ändå 2 stämplar och lite färg som jag tyckte var gulliga/fina. Så jag får se vad det blir av det hela=)Provisorisk luftfuktare

Har satt en liten ungsform med vatten på mitt element, som provisorik vattenfuktare i mitt sovrum. Tycker det duger alldeles utmärkt. Men jag upplever nog själva ungsformen är lite för tjock, så jag ska se om jag inte kan hitta något väldigt billigt, som är lite tunnare, som jag kan använda istället.Caramelized biscuit

Dom här kakorna fick jag smakat på, när vi besökte ett cafe i Largs. Dom smakade precis som pepparkakor. Det slutade med att vi köpte med oss varsitt paket med dessa.

Nya kläder

Fick lite ryck idag att jag skulle köpa nya kläder idag på rean. Det blev någonslag jacka med luva på, med lite eskimo-varning på. Men jag tyckte den verkade skön. Sen köpte jag en skjorta som jag tyckte verkade skön och ett par byxor. Känns alltid skönt att få lite nya kläder ibland, speciellt nu när jag verkar ha börja kommit ifrån att köpa kläder i svart. Kändes som jag hade väldigt mycket kläder som gick i svart där ett tag, så det känns kul att hitta något som inte är det.
Largs

Jag firade nyår i Largs, som ligger en bit utanför Largs. Det är så synd att jag egentligen aldrig har varit där, för det är så hemskt fint och mysigt egentligen. Och det var hemskt synd att jag inte tog med mig kameran, för det var en väldigt tjusig solnedgång igår eftermiddag, när vi var ute och gick. Men jag får minsann ta mig i kragen och åka ut dit fler gånger. Bussresan dit var hemskt tjusig, då man åkte utmed Firth of Clyde.