catiosha

Vatten-inspirerat
Blommor


Uppdatering av "Tåget"

Nu börjar man ju faktiskt kunna urskilja ett och annat av min tavla.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Igår så var jag och tittade på Harry och Halvblodsprinsen. Den var ganska bra, fast den var inte fullt lika händelsefull som jag hade önskat att den var, plus slutet inte var helt var vad jag hade förväntat mig......Men desto större förväntningar på nästa 1-2 Harry Potter-filmer=)

Trailer för Harry Potter-filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=Q3yu__iyXN0

Släktingar till Gert?
Tåg-uppdatering

Har äntligen målat lite mera på min canvas-målning. Nu börjar det nästan likna någonting, tycker jag.


Lyle Hill

Eftersom det var så fint väder idag, så beslöt jag mig för att ta en promenad till Lyle Hill, som jag så länge tänkt att jag skulle besöka. Måste säga att det var en lång och skön promenad, även om det var något backigt=)

lite blommor....=)

Lite bilder som togs under dagens långpromenad.....


Vovve...

Idag när jag åkte hem så var det en liten vovve med som tydligen var lite åksjuk....Är glad att han inte hade en liten "olycka" på vägen hem

Tavla....

Har äntligen fått målat lite mera på mitt "tåg". Tyvärr så var jag extra klumpig idag, tycktes hälla ut mer färg över tavlan än vad jag målade, kändes det som. Fast jag hoppas att jag kan måla över dom 2 fläckar jag råkade spilla över tavlan=). Fast det kanske ökar på mervärdet....med tanke på hur vissa målningar ser ut idag?

hmmm...

Någon som vill ha en julklapp i juli, kanske?

Fiskmåsar....

Någon som gillar fiskmåsar....Det är helt otroligt hur mycket fiskmåsar det finns här som flyger runt och skränar. Man blir ju helt vansinnig ibland.


I brist på bättre.....

Här får min blomma insupa lite "frisk" stadsluft under lugna dagar, precis utanför fönstret. Synd att man inte har en liten trädgård eller någon anordning som gör att  man kunde hänga blomman i utanför fönstret. Det går ju bra att ställa blomman på utrymmet som finns utanför fönstret, så länge man har lite koll på vädret, men kanske inte så bra om det skulle börja blåsa upp. Så det får bli en temporär grej för min stackars blomma att stå där bara när jag är hemma och kan hålla lite koll på den=) Men det är bättre att stå ute lite, än inte alls. Men den trivs nog att få stå ute lite=)