catiosha

River Clyde

Jellybeans med laktrits-smak

Rött o grönt äpple

Här är 2 jellybeans med smak av rött och grönt äpple. Måste säga att den med smak av grönt äpple smakar godast =)

vit blomma

rosor

Fontän

hårklippning....

Idag så var jag och klippte mitt hår...det var mycket skönt. Fick en ny frisör, hon verkar helt ok, fast jag har inte riktigt hunnit bestämma mig för om hon är lika bra som den gamla än =)

blodprov

Idag så fick jag gå till vårdcentralen och ge ytterligare ett blodprov, får hoppas att det ska räcka med blodprover nu....känner mig halvt sönderstucken =)

någon som saknar julgranen?

juldekoration....

Raining cats and dogs...

Hade förhoppningar om att kunna gå ut idag på en mindre promenad till mataffären idag, men så har det givetvis regnat och blåst hela dagen, så det kändes inte speciellt lockande. Får hoppas på bättre lycka imorgon. Men fick däremot en mycket trevlig middagslur istället, vilket var mycket välbehövligt efter dagens diskande och tvättande.

Äntligen hemma igen...

Oj, nu är man äntligen hemma igen efter en ny tur till sjukhus. Måste säga att det känns VÄLDIGT skönt att återse lägenheten igen och kunna ta en lååång härlig dusch och sen krypa ner i sängen igen. Kommer förhoppningsvis sova som en stock i natt.

blom-dekoration

Tiger

Nu har jag målat lite mera på mitt alster...det börjar ta sig, sakta men säkert.

Var det några snälla barn förra året?

Närbildflygresa...

Måste säga att det var lite tufft att flyga hem igen på nyårsdagen...Även om min flygresa gick jättebra denna gången, så kanske jag ska försöka undvika nyårsdagar i framtiden och använda dagen till att slöa istället =)