catiosha

Blender nummer 2

Den första blendern som jag köpte lyckades jag paja, så det fick bli att byta till en ny. Dels så satt den här behållaren så hårt när man skulle skruva på och av den, att en liten plastbit åkte av när jag försökte få isär den. Sen lyckades jag använda den 2 gånger och på tredje gången så ville den inte hänga med alls. Så nu fick jag lämnat tillbaka den gamla och köpt en annan modell, vilket jag hoppas ska kunna funka lite bättre. Tänkte att jag skulle testa den nu ikväll och se hur den funkar =)

Gåstavar

Har varit och köpt ett par gåstavar idag. Dom blev lila. Tänkte att jag få gå ut och testa dom i helgen om jag får tid. Får dock hitta bara klura ut hur jag ska "ställa in" stavarna. Trodde dom skulle ha någon bra indikator på sig, men sådan tur hade jag inte.

Gourock Highland Games

Tänkte att jag skulle gå på något som heter Gourock Highland Games, som pågår i just Gourock den 9 maj. Tycker det låter spännande. Det skulle tydligen bli tävling i bland annat dans och sen att det skulle finnas lite säckpipe-och trum-band. Tycker det låter väldigt spännande. Det blev tydligen inställt förra året, men jag får hålla tummarna att det blir av i år, så att jag kan gå och se det =)

http://www.gourockhighlandgames.org.uk/

Falkirk Wheel

Tänkte att jag skulle åka och titta på något som heter Falkirk Wheel. Det är ett båthjul som verkar vara ganska känt. Tycker det ser häftigt ut. Det blir nog att jag åker dit i juni någon gång, när jag har ledigt.

http://www.thefalkirkwheel.co.uk/

http://sv.wikipedia.org/wiki/Falkirkhjulet

Blender

Har fått ett litet nytillskott i mitt kök...nu ska det göras en massa smoothies och soppor här =PLyckades få till en soppa ialla fall =)


telefon-kur a la London


Double Decker bus


Walkers German Bratwurst Sausage

Måste säga att jag fick testat en ny chips-smak idag på jobbet.....Det var en som hade med sig lite påsar chips med smak av German BratWurst Sausage-smak. Måste erkänna att det var förvånansvärt gott. Vet inte om jag skulle kunna äta det på heltid, men det var annorlunda smak som faktiskkt var hyfsat gott att äta i en liten mängd.


http://www.walkers.co.uk/flavourcup/faqs.html#/choose-a-flavour/german-bratwurst-sausage

Stol?

Såg denna "stolen" på Sherlock Holmes Museum, har inte riktigt kommit undefund med vad det är riktigt.

Lady Diana

En bild Diana som vaxdocka =)

Blommig falukorv.....

Det här blommiga handfat o toalett hittade jag inne på Sherlock Holmes museum =)


Häst promenad..

Fick se lite hästar som kom gåendes runt Hyde Park, det såg lite spännande ut, speciellt med en vit häst i mitten av alla bruna/svarta hästar. Fast det hade nog inte varit så kul om hästarna hade fått för sig att börja skena eller något.....Färgglad grind


Nya skor....

Fick för mig aitt jag skulle köpa ett par nya skor idag....Som jag tog kort på med min Blackberry....bilden tycks bli ganska hyfsad ialla fall, med tanke på att det ändå är en mobil=)


Blackberry

Idag så fick jag äntligen köpt en ny telefon, det blev en Blackberry =) Lite mer avancerad än mina tidigare mobiler, men kul ändå. Tar en stund innan man blir van vid den, men det gäller att leka lite med mobilen, så blir man nog van vid den ganska snabbt. =)


Audrey Hepburn


Beatles....

Mobil....

Tror inte att min mobil mår så bra för tillfället....inte ens jag har en aning om vad jag har gjort med mobil-stackarn...Tycker riktigt synd om den. Det blir nog till mobil-kyrkogården fortast möjligast för den här, den har gjort sitt här i livet.

Hängträd


Tagg tråd

Det här är vad jag kallar taggtråd =)

Liten nykomling

Hittade en liten blomma som jag tyckte var söt för hela 99 pence =)


Way out?

Någon som letar efter en väg ut?

I think I am in love...

...with Motorola Dext =)

Har hittat en ny mobil på nätet som jag tycker verkar häftig. Givetvis en Motorola, verkar ha fastnat för det märket....Men tyckte denna mobilen var häftig! Någon som har erfarenhet av den?

http://www.motorolaphonecomparison.co.uk/motorola-dext.html

http://www.motorola.com/Consumers/GB-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/Motorola-DEXT-GB-EN

Påskhare på villovägar.....

Largs

Idag så var jag en sväng i Largs. Det är verkligen en härlig litet ställe utanför Greenock. Det är nog ett typisk sommarställe tror jag. Tanken var att vi skulle spela bowling, men det blev inte riktigt så. Det blev mest att vi satt och tjattrade över lite lunch istället. Det var mycket trevligt. Vi satt till och med ute en liten stund på deras uteservering, alldeles vid hamnet.....Vi hade verkligen underbart väder. Måste hit till sommaren, då är det nog full rulle i Largs.

Män som hatar kvinnor

Igår så var vi och såg på Män som hatar kvinnor på bio. Den var nog inte lika bra som den film-versionen dom visade på tv i Sverige. Dom hade klippt bort lite snuttar här och där från filmen, som finns med på tv-versionen av filmen. Fast det var intressant att titta på en film på svenska, med engelsk textning.

Sen så var vi på en brasiliansk restaurang som hette Boteco do Brazil, det var ganska trevligt. Maten var ok, men det var nog mer ett ställe för att lyssna på musik och för att dansa. Men det var kul att testa något nytt =)

Påskliljor?


hällekaka och hushållsost

Var en sväng på Ikea idag och kom hem med bland annat hällekaka och Arlas hushållsost.....Yummy!! Men snart dags för en sväng till Glasgow för bio och brasilliansk restaurang...

Glad Påsk!!


Sherlock Holmes

Här är en vax-docka av Robert Downey Jr. som Sherlock Holmes i den nya Sherlock Holmes-filmen.