catiosha

Internet....

....Nu kommer internet att försvinna ett litet tag, eftersom jag alltid ska vara så sen med allt här i livet. Men ska hålla koll på email och försöka kommma åt att uppdatera bloggen så ofta jag kan=)

Måste ju vara ute från den gamla lägenheten på måndag, så det blir en lång helg framför mig där jag måste få ihop min nya säng bland annat och komma iordning rent generellt. Sen måste jag ju givetvis städa ur mitt gamla rum osv, men jag hoppas att det ska gå fortare än vad jag tror. Det är nog nästan tur att jag inte kommer ha internet på en stund i den nya lägenheten, så att jag kan fokusera på att "bo in mig" i nya lägenheten, istället för att bli distraherad av att surfa=P Det kommer att bli så skönt då jag har kommit iordning i den nya lägenheten och jag kan ta det lite lugnt och skönt igen. Känns som det har varit mycket dom senaste två veckorna, då jag har varit jätteförkyld och samtidigt varit tvungen att flytta och städa i mina lägenheter. Bor på  3:dje våningen i den nya huset utan hiss...det blir mycket spring i trapporna och nu börjar jag nästan få träningsvärk efter att ha sprungit i trapporna 1-2 gånger om dagen i någon vecka nu=)

Åh, igår satte dom igång brandlarmet på jobbet. Det var mycket intressant. Har ju bara varit med om att dom har testat brandlarmet och att man inte behöver gå út, men igår fick vi minsann gå ut och ställa oss på parkeringen. Fast vi fick gå in lika snabbt igen, så det var tydligen ingen större fara
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 pappa
skriven :

Kul, nu har du lite att kämpa med.

2 Catarina
skriven :

jupp, kommer nog sova alldeles utmärkt om nätterna, ett tag framöver=)

3 Lena
skriven :

Hoppas det går bra för dig.