catiosha

2 små bord

Gick av en slump in på en affär som bedrivs av British Heart Foundation. Dom har precis öppnat och säljer begagnade saker. Lyckades hitta 2 små bord för 10 pund. Det minsta utav dom verkade passa för att ha mitt modem och min fasta telefon på ute i hallen. Passade perfekt ute i hallen. Vet inte vad jag ska göra av det lite större bordet, men det går väl att hitta något att använda det till. Måste säga att jag känner mig väldigt mallig över att äntligen hittat ett litet bord som passar i hallen. Sen tyckte jag inte priset var så förfärligt dyrt, med tanke på vad vissa andra bord av samma kaliber kostar.


Nytt kakel för hemmet?

Någon som vill kakla badrummet med en massa silluetter med Sherlock Holmes? Som ni ser på bilden, så kommer dom i färgerna svart, rött och vitt =)

Sherlock Holmes Museum

Pickadilly Circus - Earth Hour

Innan Earth Hour:


Earth Hour:

Säckpipa på Piccadilly

Tror denna säckpipe-blåsaren måste ha slinkt ner i ryggsäcken från Glasgow och sedan ställt sig mitt på Piccadilly Circus. Första gången i den stora staden, kanske?


Baker Street underground stop


Glimmer

solnedgång...

I love you Phillip Morris

Igår så var jag och såg på filmen I love you Phillip Morris. Måste säga att den kunde vara hysterisk kul, även om det var lite allvar här och där i filmen. Den ska tydligen vara baserad på en verklig händelse. Men saker och ting kan ju bara bli kul med Jim Carrey i filmen =)

Ecco

Idag så var jag en sväng i Glasgow och råkade titta in i Ecco-affären som finns i Buchanan Galleries. Råkade faktiskt hitta en handväska där som jag tyckte om. Har ju gått och letat i månader, eftersom min gamla handväska har varit sönder i ett litet tag nu. Har inte velat köpa något bara för att ha något, utan velat vänta tills jag hittade något jag kunde tänka mig att ha. Väskan verkar vara av bra material, så nu hoppas jag att jag kan ha den ett litet tag. Plus att den är svart, så att det inte syns så väl om den blir smutsig =)Swan lake

Largs


Solnedgång


Firth of Clyde

Quorn-fileer....

Råkade få med mig lite quorn-fileer hem häromdagen, när det var meningen att jag skulle ha köpt qourn-färst istället. Fick testat en nu, det var väl inte det godaste jag har ätit, behövs nog lite krydda för att maskera dess egentliga smak. Det är nog lite som tofu, att man får maskera dess grundsmak lite. Det var helt ok, fast jag tror att jag håller mig till riktigt kyckling hädanefter. Men det var trevligt att testa något nytt =)


Fia med knuff

Här är ett Fia-spel som jag köpte för hela 1 pund i någon affär....Någon som vill spela?

Vårstädning.....

Idag fick jag ett riktigt ryck och skulle städa hela lägenheten. Är äntligen klar! Har suttit och rensat bland papper o grejer och riktigt städat, så nu tycker jag det känns riktigt städat och snyggt här. Plus att jag lyckades ha ett fönster öppet medans jag städade, vilket kändes jätteskönt att få luftat ur lägenheten lite. Nu kommer det att kännas väldigt bra att gå och lägga sig ikväll. Är riktigt chockad att jag fick en sådan energi till att städa lägenheten, jag som normalt drar mig för att städa, men det kändes väldigt bra. Kanske våren som inspirerar=D

The Pencil Monument - Largs

Här är 2 bilder jag tog på The Pencil Monument i Largs, när jag var där för ett litet tag sedan. Här är lite info om monumentet, som ni kan läsa om=)

"Largs' most famous monument is The Pencil, situated at the south end of the Prom, near to Largs Marina. The Pencil was built in 1912, to commemorate the Battle of Largs 1263, when the Scots defeated King Haco of Norway's troops on the shore at Largs, after the 160 long ships got caught in a storm.

Largs is very famous for its Viking connections, and there is an interactive exhibition called the Viking Experience, open all year round at the Vikingar! in Largs.

In addition each year the fireworks at the Pencil signal the end of the Viking Festival."


Reflektion

Sänglampa


Ikea och Lush

Igår så fick jag köpt den här lilla kastrullen (storlek mindre), tyckte den var hur söt som helst. Ibland har jag saknat ytterligare en liten kastrull att ha hemma. Sen köpte jag en vas för hela 1.29 pund, dyra pengar....så jag fick investera en liten bukett med blommor på Tescos för 1 pund=P Sen köpte jag en ny sänglampa, eftersom jag bestämde mig för att göra sönder den gamla, en slickepott och diskborstar....Plus lite godsaker från Ikea-shoppen som snabbt gömdes undan i gömmorna här hemma=)

Liten kastrull:


Vas:Sen efteråt så gick vi till bland annat Lush, där jag fick investerat i lite nya hand-krämer. Köpte Handy Gurugu, vilket är en skön handkräm att använda tycker jag. Sen köpte jag Helping Hands, som är bra för händer som är väldigt torra, spruckna eller allmänt skrovliga, eller hur man nu kan beskriva det. Till slut så köpte jag även Dream Cream, vilket är för hela kroppen, vilket kan behövas. Men nu när det börjar bli lite varmare ute och så, så hoppas jag att jag inte behöver gå lika hårt åt mina krämer, som jag har gjort nu i vinter....har varit väldigt torr i vinter. Fast jag var på tescos och köpte ett par vantar man kan ta på sig när man har smörjt in sig med en kräm, dom var faktiskt hyfsat bra. Det är speciellt bra när man smörjer in sig på kvällen och sätter på sig dom innan man går och lägger sig, så sover man med dom sedan.

Ikea.....

Idag var jag på Ikea för första gången på över ett halvår säkert. Det var mycket uppskattat och lyckat besök. Lyckades få med mig 3 andra nordiska tjejer dit också...så vi hade väldigt trevligt idag, det måste jag säga. Fast sen var nog vi lite trötta efter att gått igenom Ikea och även Braehead, för vi behövde ju bland annat ta oss till Lush och lite annat smått och gott...

Alldeles underbart.....

Tycker det känns helt underbart att hon är 17.30 på kvällen och det är fortfarande ljust ute....Känns helt otroligt nästan. Mycket uppiggande!

The Lost Throne

Håller på att lyssna på en ljudbok som heter  The Lost Throne. Måste säga att jag tycker den har varit väldigt bra, så den kan jag rekommendera.

http://www.chriskuzneski.com/books/throne/throne.html