catiosha

Crazy frog cake

Här är en tårta som bakats som Crazy Frog....

Chicken!

Gräslök

Det blir ett nytt försök att odla lite gräslök i kruka i år med. Får hoppas på att jag kan få njuta av dom lite längre bara i år. Hade dom i lite för soligt fönster förra året, så gräslöken blev lite svedda till slut. Får se hur det går i år.

Funny faces?

Tyckte den här länken var kul:  http://www.tadaocern.com/ . En fotograf som fotograferat folk, samtidigt som han blåser på dom med en löv-blåsare. En del ser jätteroliga ut och andra ser nästan lite läskiga ut, tycker jag =)

Omplantering

Efter många om och men, så har min växt blivit omplanterad. Den har länge behövt att bli omplanterad, så nu har den fått en något större kruka, men även få lite ny jord. Så jag hoppas att den ska trivas lite bättre. Det återstår att se.

Underbart väder

Det har varit underbart väder här i Skottland den senaste veckan. Vi har haft åtminstone runt 20-25 grader varje dag och det har verkligen varit skönt, man har verkligen kunnat vara ute och njuta. Det har varit skönt att slippa  konstant regnande.



Sugartown Creamer

Tycker denna lilla badbollen ser rolig ut, ser ut som dom har lagt strössel i den.

ekorre

Glengoyne Distillery

Måste säga att det är den första whisky-distilleriet som lyckats vinna mitt hjärta än så länge. Var ganska kul att gå på ett whisky-distilleri

Segelbåt

båt


Debbie does cake!

Såg en bild-serie för ett litet tag sedan på en massa tårtor som en kvinna gjorde. Hon gjorde en massa olika tårtor och verkade väldigt kreativ och duktig. Här är en tårta på Shaun the sheep.



Länk:
http://www.debbiedoescakes.net/

berg

Båt


en dal

tall ship

hmmm....?

Gozo Island

Motorbåt

IrnBru


Edinburgh Zoo

Honey Bee

Den här badkulan gjorde vattnet häftigt kul. Fast kan inte påstå att min hud gillade den här speciellt mycket

splat!

båtar




snorkel

båtar på rad

Comino Island

Folk som ligger o solar på Comino Island

Big bird

Garden of Rememberance

Chill Pills

Fick en liten "present" när jag var inne o handlade på Miss Bubblicious. Dom heter tydligen chill pills o kommer i olika former o lukter =) Det ska bli kul att testa

http://missbubblicious.co.uk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=109&Itemid=1

Natures Candy Bath Blaster

En utav mina favoriter-badbollar....

A true scotsman =)

Hmmm