catiosha

Loch Lomond

Edinburgh Castle



"vildar" i kilt

Gatu-artist

Jongleurs comedy club

Idag så var jag på Jongleurs comedy club i Glasgow och tittade på stand up comedy. Det var första gången jag gick på något sådant och det var rätt kul.

http://bookings.jongleurs.com/jongleurs/venues/3/glasgow

Nessie

Liten vy över Loch Ness.....



Blogg om Ryssland

Nu har jag skapat en ny blogg, som jag tänkte försöka köra paralellt med denna bloggen. Den nya bloggen kommer att handla om Ryssland. Det kommer att vara som den här bloggen, med mycket bilder som jag tog när jag bodde i Ryssland=) Den finns på http://catiosha.webblogg.se

Stentrappa

julklapps-etiketter....

Xcut.....?

Någon som vet exakt hur man hanterar detta?

Utspårat julkort.....=/

Här försökte jag mig på att göra mitt livs första julkort.....Kan inte säga så mycket annat än att det spårade ut ganska snabbt.....Fick testat "matrialet" lite ialla fall=)







en avstickare...?

Nessie....

Äntligen.......!!!

Nu har jag äntligen fått pusslat färdigt mitt pussel. Vet inte om ni kan se det så bra på bilden här. Men jag trodde aldrig att jag skulle bli klar. Det gick ju ganska lätt ändå, tills jag skulle börja knåpa på den där mörka delen i högra hörnet. Alla bitar såg ju helt plöstligt väldigt lika ut då...Så det tog något längre tid. Men skam den som ger sig. Nu är jag nöjd att jag äntligen fått pusslat färdigt det. Nu ska jag bara hitta ett pussellim och någon slags ram som man kan sätta pusslet i. Tyckte det var ett ganska fint motiv, faktiskt.


Rensa tång, någon?


liten båt......

The Bounty

I helgen så stannade den här båten till i Greenock. Gick aldrig på, men tyckte det såg ganska fint ut, faktiskt=)







Evigt pusslande.....=)

Är nästan helt klar med pusslet jag köpte igår...Är riktigt förvånad att jag blev så inne i just det här pusslet....Satt ju lite igår med det och hela dagen idag nästan=) Nu är det bara dom mörka bitarna kvar, som i princip ser likadana ut, vilket jag inte riktigt kände för idag. Så jag får väl avsluta det imorgon, när jag har ny kraft och ser pusslet med nya ögon. Sen är bara frågan om man kan hitta ett pussellim här i Skottland..har glömt mitt hemma=/



Figure head







Demonstration i att göra egna kort....

Var på en demonstration idag om hur man kan göra egna kort att ge bort till folk, temat var på hur man kan göra julkort. Måste säga att jag tyckte det såg hemskt roligt ut, faktiskt...Fast givetvis så fick ju hon det till att se väldigt enkelt ut att göra egna kort. Men det var ganska kul att se, som sagt....Jag blev till och med så inspirerad att jag till och med köpte en liten påse med allehanda saker, som ni kan se på bilden härnedan. Tyckte det såg ut att vara en bra "nybörjar-påse" att börja med. Får se om jag lyckas knapa ihop några vykort till jul, eller om jag bara misslyckas helt med det hela.




Göra fjärilar....

Idag så var jag på en demonstration på hur man kunde göra egna kort...Fick bland annat lära mig hur man kunde göra vingar till en fjäril. Vi fick alla testa att göra en vinge, men det såg faktiskiskt fint ut när hon satte ihop sina vingar på kortet hon gjorde. Rätt häftigt, får testa det någon dag....



Sunset on the River Thames

Idag så hittade jag ett panorama pussel. Såg väldigt intressant ut, till och med för mig som normalt sätt inte är någon större pussel-läggare. Men tyckte det såg fint ut och var lite ovanlig form, så jag tänkte att det kunde vara kul. Pusslet är på 400 bitar bara, så det känns ju inte helt oöverkomligt=) Tänkte att det kunde vara kul att rama in pusslet sedan, när jag har pusslat klart det=) Har ialla fall pusslat klart "ramen" på pusslet, så nu är det ju bara att pussla i innanmätet på det=)



Ramla inte ner....=/


Fåglar vid River Clyde





Poison Study

Har precis avslutat en bok som heter Poison Study, som är skriven av Maria V. Snyder. Fick låna boken av en på jobbet, vi tycker ungefär om samma böcker, vilket är bra då man kan spara lite pengar på det=) Men boken var ändå bättre än vad jag trodde. Har tre böcker till att läsa av samma författare. Magic Study och Fire Study som är 2:an och 3:an till Poison Study och till slut Stormglas. Dom 3 första är dom första böckerna som skrevs av författaren om jag förstod det rätt. Men det är lite  fantasy och magi över böckerna. Men det är kul att läsa något nytt=)

Udrag av Poison Study:
http://www.mariavsnyder.com/books/poison01.php

Orange blomma....

.....Med roliga "banan"-skott!

En blå....

.....näckros=)

Scott Monument

Här kan ni läsa om Scott Monument: http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Monument

Hängblomma

The dotted, blue man....








Craft Event

Nästa vecka så ska jag på en sådan här Craft Event i min lokala hobby-butik. Gick förbi där idag av en slump faktiskt och såg att dom annonserade att dom skulle ha en demonstration. Vet inte om det blir en demonstration om hur man kan göra julkort...Fast jag skulle inte förvänta mig några spännande, egen-designade julkort där hemma i år, om det är någon som hoppas=D

Julstämpel

Investerade i min första stämpel någonsin. Det blev med en typisk jultomte på, som jag har stämplat i guldfärg. Tyckte faktiskt att det blev rätt bra, om jag får säga det själv=)

The Mystery Machine.....

Såg Mystery Machine idag när jag var på väg till affären och så har man inte kameran med sig. Väldigt typiskt! Tror att jag såg den för inte så länge sedan, men då hade jag nog inte kameran med mig heller=/



mega-guldfiskar....=/

Såg dessa gigantiska guldfiskar i ett växthus i Edinburgh...Yack!



liten gran

Den här lilla granen såg jag i Edinburgh....ganska kul gran...

Lantligt tåg.....

Äntligen kommer det en liten uppdatering från ett utav mina alster=) Långt ifrån klart, men börjar se ljuset i tunnel någonstans....Bara en massa små-saker att måla i...känns lite lätt pillrigt=)