catiosha

fort

Gourock

Här är en bild på hamnen i Gourock.

Huset på kullen

Tack vare mitt nya objektiv, så kom huset på kullen bra mycke närmare än annars......kul!


monkey business?





blomma

ankare

Edinburgh Zoo

Idag så var jag på Edinburgh Zoo. Fick ett litet infall att jag ville göra något, eftersom jag fick boka om min Dublin-resa, som jag hade sett fram emot. Men jag måste säga att det var ett trevligt zoo att gå på faktiskt och det var rätt skönt att det var lite molnigt väder, så att det inte var sådär hysteriskt varmt. Fick ändå testat mina glasögon som mörknar när det är sol ute och dom verkar funkar alldeles utmärkt, så jag är nöjd.

 

båt

Nya glasögon

Har äntligen fått mina nya glasgögon idag. Testade ett utav paren och det kändes ovant. Kommer nog att ta en stund innan jag vänjer mig vid dom....men det känns samtidigt kul att få nya glasögon. Första paret glasögon är bara som ett par vanliga glasögon, sen fick jag ett par gratis, som ska agera lite som solglasögon. Det ska bli mycket kul att se hur dom funkar i solen, om det någonsin blir sol här i skottland...he he

Glasögon 1:





Glassögon 2


Litet vattenfall

liten bro

Shaun the sheep

Vandrande garnnystan

symbol för Skottland...?

Clanedonia

blå blomma

Strandat?

Lite kul med hög och lågvatten här i området, eftersom det kan vara väldigt märkbart på sina ställen i floderna. När jag tog denna bilden i Inveraray så var det lågvatten och då hamnade denna lilla båten nästan på "torra land".



Nessie-attack

I Edinburgh så hade dom lite roliga hattar i form av Nessie...med en lång "svans" efter. Ganska kul faktiskt *he he*

presenter

Alltid lika kul att fylla år, man får alltid många fina presenter då tycker jag. Mest nöjd är jag nog trots allt med mitt nya objektiv.....Kommer helt plöstligt mycket närmare målet för mitt fotande....mycket kul tycker jag! Sen fick jag bland annat dessa små ringar för att sätta värmeljus i, vilket jag tyckte var väldigt käck och en damvippa som jag tyckte var snygg och som jag verkligen behövde =)





Skotsk tiger...


ingångar

Dom har lite roliga "ingångar" till sina lägenheter i Edinburgh. Ser nästan ut som att dom har kapat av halva dörren nästan från utsidan....




Glengoyne

För första gången så har jag hittat en whiskey som jag faktiskt tycker om, som inte smakar det minsta rökigt. Det var väldigt överraskande, men samtidigt kul.







Innergård

Rock n' Roll

Black-headed sheep

Såg världens sötaste får igår, man ville bara gosa med dom, kändes det som.

Edinburgh city tour buses

The Edinburgh Dungeon

Igår så var jag ledig och passade på att åka till Edinburgh med en kompis. Det var mycket kul och tur hade vi med vädret, efter någon månads hårt regnande. Ett besök till The Edinburgh Dungeon var första prioritet, som ni kan se =)

nya krukor

Här äntligen fått planterat om wildflower och chives. Dom hade verkligen växt ut dom små krukorna som dom kom med, så det behövdes verkligen nya och större krukor. Men dom såg lite ledsna ut, precis när man hade planterat om dom, men det är väl vad man kan förvänta sig.





blombuske =)