catiosha

Winning pumkin

I fredags så ordnade dom en tävling på jobbet för bland annat den bästa pumpan. Våran hamburgare kom på 3:e plats.


Ny väska

Igår så köpte jag en ny väska via internet. Har länge gått och tittat å den väskan och bestämde mig för att göra slag i saken igår. Får hoppas att jag blir lika nöjd när jag väl får väskan =)

http://www.kipling.com/int/makena-s-3017.html?show_img=K1984459500+999

En staty

Edinburgh flygplats

Här är två bilder tagna på Edinburgh flygplatsblommor

Stockholm

Oj, nu är man tillbaka efter ett par dagar i Stockholm.....Det var mycket trevligt att få några dagar ledigt. Men det hade känts ännu roligare om man inte hade känt sig lite halv-krass halvvägs in i resan. Men det blev lite tittande på Globen, en sväng till slottet o Gamla Stan. Sen fick jag kollat in Livrustkammaren också, det var väldigt trevligt. Men sen blev det mest bara lite fönster-shoppande i Stockholm.

Känns ganska hemskt att det tar mig längre tid att åka till flygplatsen i Edinburgh (ca 2,5 timmar), än vad själva flygresan tar (1 timme o 50 minuter ca).  På resan till Stockholm så blev flyget ca 4 timmar försenat. Kom fram till hotellet vid 4-tiden på morgonen, då var man inte helt go i huvudet efteråt. Då var det skönt att bara krypa till sängs och sova. Men tillbaka-resan gick bra.

hantverkare..

RökigtNya alster...

Köpte lite nya Painting by Number-tavlor för ett litet tag sedan. Har en kvar som jag måste måla klart innan jag börjar på någon av dessa. Men jag tyckte dessa var ganska tjusiga faktiskt. Ska bli väldigt kul att börja måla dom, tror jag.


hyddor

husvagnar.....

Var tvungen att fota lite husvagnar och lastbilar som stod uppradade som på led under Vikinga-festivalen i Largs. Såg ganska kul ut faktiskt.

Run-läsning

Binderi?

Vet inte om han håller på att binda ett "snöre" till en pilbåge eller till en behållare för pilar eller något. Såg ganska enkelt ut att göra.

Painting by Numbers

Häromdagen så beställde jag 3 stycken Painting by Numbers-tavlor. Fick dom igår, ska bli mycket spännande att börja måla på dom så småningon. Måste bara få lite inspiration till att börja måla igen. Fast först får jag måla klart den jag håller på med nu =)

En liten ljusstake

Köpte den här lilla ljusstaken häromdagen, tyckte den var ganska söt. Tänkte att jag skulle ta med den till jobbet i december och ha på datorn när det börjar bli riktigt mörkt o deprimerande utomhus. Förhoppningsvis så kan det liva upp stämningen lite på jobbet =) Får ladda upp med lite batterier bara.nya julklapps-lappar =)

Har köpt mera sådana här små lappar för julklappar, tyckte dom var ganska söta.Donald Dewar

Donald Dewar var en politiker för Scottish Labour Party och hade även First Minister of Scotland (som jag inte riktigt klurat ut vad det innebär riktigt än).
http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Dewar

The Glasgow Royal Concert Hall

Vy över Buchanan Street

En symaskin kanske?

Ett skyltfönster bestående av symaskiner =)polis-hytt

polis-hytt

Mini.... =)