catiosha

mera juldekorationer

Hittade dom här juldekorationerna i ett köpcentrum i Paisley.
fönsterdekorationer?

stjärnor...

juldekorationer...

Tiger

Här håller jag på att måla ett tiger...God jul....

Hoppas att mina läsare får en god jul med mycket god mat o trevligt sällskap...=)Julstjärna
Advents-stake

En sådan här liten adventsstake har jag på jobbet, känns ganska trevligt faktiskt på mörkar vinter morgonar.... =)Ny gryta....

Tyckte jag gjorde ett riktigt kap häromdagen när jag hittade en ny gryta för 7 pund. Perfekt för att göra en soppa etc.

Snöigt Greenock

Resultatet av lördagens snöfall i Greenock...


brevlådan till jultomten....

Hittade brevlådan där man kan posta sina önskelistor till jultomten....

Die Ampelmännchen, del 2

Här är 2 bilder på "trafik-männen".Die Ampelmännchen

Idag så fick jag två ampelmännchen-magneter från Tyskland, vilket var mycket kul tycker jag. Det är i princip röd och grön gubbe som finns i övergångsställen i Berlin. Tyckte dom var jättesöta och det verkar vara lite utav en gimmick där...Får ta bild på dom vid tillfälle och lägga upp på bloggen. Under tiden så kan ni läsa mer om ampelmännchen på http://en.wikipedia.org/wiki/Ampelm%C3%A4nnchen .

Christmas with the Simpson family =)

Har äntligen fått köpt lite julklappar som jag börjat slå in, hittade ett julklappspapper med Simpsons som jag tycker var rätt gulligt =)

båt

Sugar boat

Hade det ganska intressant på jobbet idag. Fick reda på att det ligger en förlist båt i Firth of Clyde, vilket jag inte hade en aning om. Har sett det vid något tillfälle, men aldrigt tänkt på vad det var. Det var en båt som kom med socker som skulle levereras till Greenock tydligen så slet sig ankaret under en storm som gjorde att båten sjönk. Det var ganska intressant.

http://www.clydesite.co.uk/articles/captayannis.asp

Winter Wonder Land!

Ström-avbrott

Idag när jag kom hem så verkade alla i min trappuppgång ha elavbrott...det var mindre kul att inse att jag i princip inte kunde göra något hemma eftersom det inte fanns ström till spisen eller komma på att jag inte kunde sätta på värmen, för panelen drivs på ström! Usch och fy säger jag bara. Fast nu har strömmen äntligen kommit tillbaka, så nu kan jag äntligen sätta på värmen igen.

Har precis lyssnat färdigt på The Ice Princess av Camilla Läckberg på engelska. Lite kul och faktiskt ganska bra. Jag har aldrig läst/lyssnat något med Camilla Läckberg innan, så det skulle vara kul om det kom lite fler ljudböcker med henne.

gatu-ljus
Jul-dekorationer

Det är så härligt nu i juletider när alla julprydnader kommer fram. Fick bland annat dekorera julgranen på jobbet och fick även fram min mini-adventsstake som står och lyser på mornarna...Känns väldigt mysigt. Får ta ett kort på min lilla adventsstake så att ni får se hur den ser ut.

Plus så har utomhusbelysningen dykit upp också på gatorna. Det känns väldigt trevligt.

Skelmorlie Aisle

Här är ingången till Skelmorlie Aisle, vilket dels är en kyrkogård som tillhörde en gammal kyrka i Largs. Men det finns en liten kykoliknande byggnad som byggdes av en Sir Robert Montgomerie of Skelmorlie, där han och hans fru beravdes i när dom dog.Länk: http://en.wikipedia.org/wiki/Skelmorlie_Aisle