catiosha

kiropraktor

Idag var jag hos kiropraktorn, det var verkligen skönt när han var klar med allt knäckande. Tycker det hjälper både mot en klagande rygg o dålig andning =)


liten "fors"

löv från körsbärsträd

blomma på rad

Vit blomma

lite grönt....

Solig blombukett?

Körsbärsblad....

regnstorm

Usch, idag blåser det verkligen full storm, det var nästan som att man höll på att blåsa bort. Det var inte minsta kul att försöka ta sig hem, men åtminstone så lyckades jag undvika regn på hemvägen. Till och med bussen fick ta en liten omväg hem, vet inte om det hade hamnat något på vägen eller så.


våg

Chives and wildflower

Nu har min wildflower växt till sig ordentligt här tycker jag....tror det är dags att flytta över blomman till en större kruka. Men chives verkar vara lite mer skral...men den växer kanske till sig den med.blom-buske

buske

blå, blå blomor

Moln

blomma

båt...

Clyde

klocktorn...

blommor, blommor.....och återigen blommer!

vit blomma

Ankare

blå blommor

Mera krokusar

Växter

Verkar som mina växter trivs lika bra i det soliga och varma vädret som jag. Verkar som dom växer så det knakar. Känns kul!


Krokusar

Idag har det regnat första gången på jättelänge, känns vädligt deppigt....


Påskliljor

Chives och Wildflower växer upp!

Jag måste säga att jag är väldigt stolt över Chives och Wildflower...dom har börjat ta sig. Man ser inte så mycket av Chives ännu, men det lilla som har kommit upp, har vuxit upp sedan igår kväll. Det tyckte jag är imponerande. Jag är väldigt nöjd, får hoppas att det kommer mera av båda.

Wildflower:


Chives:Gröna ägg?

Klippt var det här...

Så här kan det se ut när min hårfrisörska fick lov att gå loss på mina lockar efter jag hade klippt mitt hår.