catiosha

Storån's Cafe

simning

Idag tog jag modet till mig att simma för första gången. Det var nog en 6 år sedan jag nog gjorde det senast, vilket var ett litet tag sedan. Hade förhoppningen om att jag skulle försöka simma 500 meter istället för 1000 meter som jag brukade förr. Men fick lite ryck och skulle ändå försöka nå 1000 meter, vilket jag gjorde. Fast sen trodde jag nog att jag skulle dö efteråt.....Är hur trött som helst...undrar hur mycket jag kommer att få lida för det imorgon =)

Kyckling med Chevre-ost

Tänkte att jag skulle testa något nytt idag i matväg. Hittade ett recept med chevre-ost och kyckling som verkade kul. Vet inte om chevre ost var min grej i slutändan, men det var värt ett försök, var inte så fruktansvärt illa, även om jag nog inte tänker göra om det igen.

Newark Castle

lite blommor =)

4 stolar o ett bord =)

lila blomma....

Vilken helg!!!

Det första man gör på lördags-morgonen är ju att låsa sig ute...vilket bara var alldeles jättekul *NOT*. Lyckades ta helt fel nycklar, vilket var så lagom lyckat. Så det blev att sova över hos en kompis i två nätter eftersom företaget jag hyr lägenheten av inte hörde av sig. Men så lyckades jag få tag i extra-nycklar idag, så jag kom in och kunde få tag i mina egna nycklar, det kändes verkligen skönt. Så nu är jag väldigt lycklig av se insidan av min lägenhet igen =)

Duck coupe Inc.

För er som undrade vad denna byggnaden var för något, så var det något man hade duvor i. Tydligen så var det bland annat ett sätt att få färskt kött på vintern. Det såg ganska stort ut inuti.
I'm baaaaack!

Både jag och min resväska lyckades hitta tillbaka till Skottland efter min lilla semester hemma i Sverige. Känns  skönt att komma tillbaka till ett soligt och varmt Skottland. Det var riktigt fint väder även när vi flög. Det var riktigt så att man ville och lägga sig tillrätta på molnen och sola, molnen såg väldigt bekväma ut.

musik på Buchanan Streetduck coupe

en bänk och ett träd.....

taket på The towerAvlångt träd

A

The towerGul blomma

Trappor

I present to you...."The Hall"Sängkamare a la 1590s
Latrine closetNewark Castle

Igår var det så fint väder, så jag bestämde mig för att åka till Newark Castle i Port Glasgow. Har tänkt i något år nu att jag skulle åka dig och kolla på det här lilla slottet, men så har det aldrig blivit av. Väldigt litet slott, men det var trevligt för han som jobbade där försökte berätta lite om slottet där, vilket var bra.

http://en.wikipedia.org/wiki/Newark_Castle,_Port_Glasgow
River Clyde

Det var rätt kul igår när jag var ute och gick. Då såg jag några stackare som var ute och simmade i River Clyde. Fast jag har svårt att förstå varför man vill simma där, kanske inte helt rent och inte helt kul med tanke på att det går lite fartyg och andra båtar där ibland. Men det var kul att se.

http://en.wikipedia.org/wiki/River_Clyde

rosa blommor


Här var det klippt.....

Idag fick jag gått och klippt håret, det var mycket skönt. Känns som håret äntligen börjat bli lite längre nu, vilket känns kul.

god blomma?

Mot Falkirk-hjulet.....


The northern defences of the fort at Rough Castle