catiosha

Spa...

Imorgon ska jag gå på spa med en kompis, det ska bli mycket trevligt=) Det är på Pure Spa i Glasgow och varar i ungefär en timme...Känner att jag skulle vilja satsa på den där Deep Tissue Massage, den skulle sitta bra nu=)

www.purespauk.com

2 FOR 1 TOP TO TOE SPA PACKAGE - ONLY £95

Enjoy some pampering with a friend this Autumn

Enjoy some pampering with a friend this Autumn at PURE Spa, with our great ‘2 for 1’ offer on our 
Top to Toe Spa package – a perfect package to leave you feeling refreshed from head to toe!

Only £95 for two people (£85 at PURE Lothian Road), it includes:

PURE Spa foot ritual
25 min Hot Stone or Deep Tissue massage
25 min Elemis mini spa facial
Luxurious paraffin wax foot treatment

Total package time:  approx. 1hr 10 mins including consultation

Sherlock Holmes

Abraham Lincoln

Westminister AbbyOliver Cromwell

Piccadilly Circus

Big Ben

Themsen

Themsen

London Eye

Blommor...

Vattengrejer.....(?)

Hösten har kommit....

Military Tattoothistle

Blommor o bin....

Ängel

Portland Bill Lighthouse

Nu har jag hittat ett nytt panorama pussel som jag tänkte sätta igång att pussla med, vid något tillfälle. Det blir nog inte helt lätt heller, med tanke på dom stora partierna som verkar se likadana ut. Men jag löste det andra pusslet, så då får väl jag lösa detta med=) Har tyvärr inte fått upp det andra pusslet på väggen än, men det kommer väl=)

Rosslyn Chapel......Top Secret Drum Corps

Det bästa numret på hela föreställningen, enligt mitt tycke=D


Edinburgh Castle

Här är 2 bilder som projekterats mot slottsväggen under Military Tatto.Turkish Apple

Lyckades ju vandra in på Wittards (www.whittard.co.uk) när jag ändå var i Glasgow. Hittade ett instant tea som hette Turkish Apple. Bilden är lite dålig här, men det teet var jättegott tyckte jag. Det var ganska friskt och smakade äpple och det var väldigt gott att dricka kallt.

The Barras

Idag så var jag en sväng i Glasgow för att gå på en marknad som heter "The Barras". Det var första gången jag var där, men det var kul att ha besökt det. Givetvis mycket krimskrams, men det är ju känt, så det var kul att ha varit där en gång ialla fall. Dom har faktiskt en hemsida som ni kan gå in o kolla på: http://www.glasgow-barrowland.com/market.htm

Efteråt, så åt vi på en rysk restaurang som vi såg av en händelse på väg in mot centrum. Det blev borcht till förrätt och blinnies med ris, lammköttfärs och lite annat i och med svampsås o sallad till. Det var mycket mättande o gott.


Denna bild tog jag på väg till The Barras=)

Ett litet julkort=)

Här har jag gjort mitt allra första julkort. Inte direkt avancerat, men förhoppningsvis lite orginellt ialla fall. Synpunkter?

Regnbåge...

Lyckades ialla fall få lite bilder på en regnbåge ialla fall....Stormigt till havs?

Det verkar ha varit storm i Greenock under natten och dagen här. Man kunde känna hur det kunde ta tag i huset ibland när det blåste. Och under dagen så har det blåst friskt och det har kommit regn periodvis, när man minst anade det. Det verkar som att inte ens fiskmåsarna ville vara ute på havet en sådan här dag=/ Kunde meddela att jag nu lyckades bli av med ännu ett paraply....Inte nog med att det vände sig åt fel hål i samma ögonblick som jag försökte fälla upp det, utan den pajade helt och hållet...*suprise, suprise*

Myller

Military Tattoo

Lite skottar på intåg under Miltitary Tattoo-föreställningen.