catiosha

en stentrappa......

blommorThe Foot Guard

Gourock Highland Games


Glad midsommar!

En liten gräsplätt....

....utanför Buckingham Palace.

en liten gångväg i Hyde Park....

Ridning i Hyde ParkUtkast: Juni 20, 2010

tistel


Stenkastning

Sluss

En båtsluss vid Falkirk Wheel


Spring i fötterna

Här tävlar dom i Highland Dance. Tyckte det såg så roligt ut, för den här lilltjejen kunde verkligen inte stå still för en sekund =)

Piper band i Gourock

Swan lake a la Falkirk........

Jag måste säga att jag blev förvånad hur nära man kunde komma dom här svanarna utan att dom gick till angrepp. Mycket farshinerande, men samtidigt kul att man kunde se dom på nära håll.Look, a bunny!!
Mera båthjul

Falkirk Wheel.....

Idag var jag och såg på Falkirk Wheel. Det var mer intressant än vad jag trodde att det skulle vara. Tog en liten båttur i båt-hjulet. Måste säga att jag blev ganska imponerad över hur tyst och smidigt det här hjulet var... Man hörde inte direkt något förutom vid starten kanske och jag märkte knappt att hjulet åkte, förutom att man kom högre upp/lägre ner. Det är sällan man stöter på sånt....=) Efter båtturen så gick jag på en liten promenad efter Antonines Wall, vilket egentligen visade sig vara ett stort dike...=( Men kul var det och det var riktigt härligt med en skogspromenad. Så det kändes lyckat, faktiskt.
traffikerat

Brandman?

En vovve och ett lejon......

Fick ett ryck med att sitta med mina tavlor, vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Blev klar med min hund-tavla, som trots allt var relativt enkel att måla. Sen började jag på min sista tavla, som ska bli ett lejon. Det ska bli mycket spännande att se hur mitt lejon kommer att se ut. Får beställa lite mera painting by numbers-tavlor snart, så att jag har något att göra när jag är klar med tavlan.
Fontän

Staty utanför Buckingham PalacePipe band.....=)

halv scooter någon?

Korkskruvar?

Här är en bild är jag har fått mitt hår tillockat av en curling wand där fram.....vet inte om man ser så mycket, men speciellt imponerad blev jag nog inte. Fast det syntes nog mer i "verkligheten" än på bilden =)